Toimitusehdot


Toimitusehdot

Toimitusehdot • Fesiukdesigns

Toimitusehdot ja sopimusehdot
Voimassa 9.6.2021 alkaen.

Yleistä
Koskien www.fesiukdesigns.myshopify.com -sivuston verkkokauppaa, jonka tuotteita myy yritys Julia Fesiuk Tmi, y-tunnus 3014196-3. Yleisiä sopimusehtoja noudatetaan jokaisen tilauksen yhteydessä. Tilaamalla tuotteita www.fesiukdesigns.myshopify.com -verkkokaupasta asiakas hyväksyy nämä voimassa olevat toimitusehdot ja sopimusehdot. www.fesiukdesigns.myshopify.com myy tuotteita yrityksille ja yhteisöille sekä täysi-ikäisille, Suomessa asuville yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron (24 %). Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen
Tilaamalla tuotteet www.fesiukdesigns.myshopify.com -verkkokaupasta asiakas on velvoitettu antamaan vaaditut henkilö-, yhteys- ja maksutiedot kokonaisuudessaan ja todenmukaisesti. Asiakas vastaa itse antamiensa tietojen oikeellisuudesta ja ajantasaisuudesta. Julia Fesiuk Tmi ei vastaa siitä, jos asiakas ilmoittamiensa tietojen virheellisyyden vuoksi ei saa tilaustaan, tilaus- ja toimitusvahvistuksia, muita asiakirjoja tai rahallisia hyvityksiä. Julia Fesiuk Tmi ei vastaa myöskään siitä, jos tuotteessa on puutteita asiakkaan ilmoittamien tietojen virheellisyyden vuoksi. Tuotteet tilataan internetin välityksellä osoitteesta www.fesiukdesigns.myshopify.com sähköisen tilauslomakkeen kautta. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus
Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilatut tuotteet ja niiden hinta, toimitusosoite sekä toimituskulut. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää oikean sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Maksutavat
Tuotteet ja toimituskulut maksetaan Paytrail Oyj maksunvälityspalvelun kautta, lisätietoja osoitteesta www.paytrail.com. Asiakas vastaa siitä, että maksukortti on asiakkaan omaisuutta ja että hänellä on käyttöoikeus siihen. Maksukortilla on oltava riittävä kate tilauksen kokonaishinnan maksamiseksi. Julia Fesiuk Tmi ei korvaa mahdollisia asiakkaan maksettavaksi koituvia pankin tai luottoyhtiön käsittelykuluja.

Maksupalvelutarjoaja
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com 

Toimitusaika
Toimitusajat ovat tuotekohtaisia, tilaukset toimitetaan kuitenkin viimeistään 2 viikon sisällä poislukien kustomoidut tilaustuotteet, joiden toimitusaika voi olla pidempi. Kustomoitujen tuotteiden osalta yksitysikohdat sovitaan aina asiakkaan kanssa. Käsittelemme vastaanottamamme tilaukset tilausta seuraavan arkipäivän aikana.

Toimitustapa ja toimituskulut
Toimituskulut sisältävät postituskulut. Näet toimituskulut valittuasi ostoskorin maksu- ja toimitustavan. Toimitamme tilaukset Matkahuollon pakettina. Lisätietoja Matkahuollon pakettivaihtoehdoista, maksuista ja kuljetustavoista saat osoitteesta https://www.matkahuolto.fi/.

Muuta
Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Vastuun rajoitukset
Kaikki tarjoukset ovat voimassa välimyyntivarauksin, emmekä vastaa tilapäisesti loppuunmyydyistä tuotteista. Julia Fesiuk Tmi ei ole vastuussa verkkosivuston käytön yhteydessä esiintyneistä teknisistä häiriöistä ja siitä seuraavasta puutteellisesta tilausten käsittelystä.

Tuoteluettelossa ja www.fesiukdesigns.myshopify.com -verkkosivulla ilmoitetut tiedot, jotka koskevat esimerkiksi värejä, kokoja, muotoja ja materiaaleja ovat ainoastaan ohjeellisia keskimääräisiä arvoja. Julia Fesiuk Tmi ei vastaa mahdollisista poikkeamista näistä keskimääräisistä arvoista. Verkkosivuston tekstejä ja teknisiä tietoja muutetaan säännöllisesti, joten ne saattavat poiketa aiemmin annetuista, esimerkiksi luettelon sisältämistä tiedoista.

Jos tuotteessa ilmenee vikoja tai vaurioita, Julia Fesiuk Tmi on vastuussa niistä ainoastaan, jos voidaan osoittaa, että vika tai vaurio on seurausta Julia Fesiuk Tmi:n tekemästä virheestä tai laiminlyönnistä. Mikäli vastaavat lakimääräykset eivät toisin vaadi, Julia Fesiuk Tmi ei vastaa tulojen menetyksestä, ajanhukasta, hintojen korotuksista tai muista välillisistä menetyksistä, jotka ovat seurausta edellä mainituista puutteista ja tuotevaurioista.

Julia Fesiuk Tmi ei myöskään vastaa ylivoimaisesta esteestä johtuvasta velvollisuuksien täyttämättä jättämisestä.

Vaihto- ja palautusehdot, peruuttamisoikeus
Kuluttaja-asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto-, peruuttamis- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Huomioithan, että vaihto-, peruuttamis- ja palautusoikeus ei koske asiakkaan toivomusten mukaisesti valmistettuja tuotteita, eli kustomoituja tuotteita. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluessa siitä, kun asiakas on saanut tilauksen fyysisesti haltuunsa.

Jos haluat palauttaa ostamasi tuotteen, otathan yhteyttä suoraan myyjään sähköpostilla osoitteeseen: fesiukdesigns@gmail.com. Myyjä avustaa sinua palautukseen liittyvissä tilanteissa. Liitä palautusta koskevaan viestiin mukaan asiakastietosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi.

Palautusosoite:
Julia Fesiuk
Kairistenkaari 3 A 290
20540 Turku

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle (ei esimerkiksi tilisiirtona) palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen. Julia Fesiuk Tmi ei vastaa siitä, jos asiakas itse kirjoittaa palautuksen tiedot väärin ja palautettava korvaus ei siitä syystä päädy asiakkaan tilille. Julia Fesiuk Tmi ei myöskään vastaa tilanteesta, jossa paketti on asiakkaan toimesta palautettu puutteellisin tiedoin eikä paketti saavu takaisin myyjälle.

Sovellettava laki
Näihin toimitus- ja sopimusehtoihin sovelletaan Suomen lakia, edellyttäen kuitenkin aina, että asiakas säilyttää suojan, joka hänellä on asuinmaansa lainsäädännön nojalla. Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kkv.fi/kuluttajaneuvonta).

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta
Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen fesiukdesigns@gmail.com tai postitse:

Julia Fesiuk
Kairistenkaari 3 A 290
20540 Turku

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut Matkahuollon kuljetuksen aikana, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Matkahuoltoon.

Julia Fesiuk Tmi käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.
Julia Fesiuk Tmi sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.

Fesiukdesigns rekisteriseloste | Fesiukdesigns kauppa